🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Overige disciplines

Benu Apotheek De Rompertsebaan

De betrouwbare plek voor jouw medicijnen, hulpmiddelen en gezondheidsproducten. Door samen onder 1 dak te werken, werken wij snel, effectief en vooral samen!

Bekijk website

Ellen Kant voeding en leefstijl

Gezonde voeding en leefstijl zijn de krachtigste instrumenten die je voor je gezondheid kunt inzetten. Dankzij gezonde voeding en leefstijl word je sterker, krijg je meer energie, voel je je fitter en verbetert je weerstand. En als je graag wat wilt afvallen, gaat dit vaak vanzelf of zonder al te veel moeite.

​Als diëtist-leefstijlcoach helpen wij je graag bij het optimaliseren van je voeding en je leefstijl, zonder streng dieet, hypes, goeroes of zweefsessies. Je krijgt bij ons een persoonlijk en deskundig voeding- en leefstijladvies. Daarnaast geven we je praktische voeding- en leefstijltips, recepten en coachen we je. We gaan voor blijvende voeding- en leefstijlaanpassingen, die je gaat volhouden en vinden het belangrijk dat de voeding bij je past, dat je het lekker vindt en dat je geniet. Jij moet je er goed bij voelen.

Kijk voor meer informatie op onze website.
We zijn donderdag gehele dag aanwezig bij huisartsenpraktijk Medizz

Bekijk website

Logopedie Spraaktijk

Logopedisten behandelen stoornissen op het gebied van de persoonlijke communicatie en houden zich bezig met voorlichting, preventie en onderzoek. U kunt bij Logopedie Spraaktijk terecht als u of uw kind een hulpvraag heeft op het gebied van adem, stem, spraak, taal, eten en/of drinken, afwijkend mondgedrag, gehoor en/of aangezicht.

Bekijk website

Vaccinaties Op Reis

Vaccinaties Op Reis is de specialist voor reisvaccinaties in Nederland en onderdeel van de MediPrevent Groep.

Vaccinaties Op Reis is LCR geregistreerd en heeft 25 locaties in Nederland waar je terecht kan voor reisadvies en vaccinaties. Voor meer informatie kan je terecht op www.vaccinatiesopreis.nl en kan je direct een afspraak maken.

Wij zijn op dit moment dinsdagochtend en woensdag gehele dag aanwezig in gebouw huisartsenpraktijk Medizz te 's-Hertogenbosch.

Bekijk website