🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

24 februari 2023

Leef gezonder met GoedGezond

Wil je een betere levensstijl maar weet je niet waar je moet beginnen, GoedGezond.nl kan je helpen de eerste stappen te zetten!

Wat is GoedGezond?

GoedGezond is een leefstijlplatform, die jou wilt helpen om gezonder te leven. Het is meestal best lastig om te beginnen met gezonder leven, maar GoedGezond maakt dat voor jou makkelijker! GoedGezond is een initiatief van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, huisartsen in regio Den Bosch, GGD Hart voor Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

 Op goedgezond.nl vind je aanbod bij jou in de buurt, zoals diëtisten, fysiopraktijken en nog meer, en kan gefilterd worden per thema, leeftijd en/of vergoeding. Zo is het gebruiken van de website voor iedereen. GoedGezond zorgt ervoor dat een gezonde leefstijl leuk en makkelijk blijft.

Hoe kan je GoedGezond gebruiken bij jou in de buurt?

Ga naar de website van GoedGezond en vul je je postcode in, zo kan het platform nog beter aangeven wat er bij jou in de buurt te doen is voor een gezondere leefstijl. Er zijn verder verschillende thema's om uit te kiezen: voeding, beweging, ontmoeting, roken & alcohol en slaap & ontspanning. Verder heb je de filter vergoeding, waarbij aangegeven staat of het aanbod gratis is, binnen de basisverzekering valt, binnen de aanvullende pakketten valt of dat het niet verzekerd wordt. En de laatste filter is leeftijd, waar je kan aanvinken of het aanbod in jou leeftijd categorie valt.

Ga nu zelf aan de slag met GoedGezond.nl!

Bron: GoedGezond.nlGa naar GoedGezond.nl