🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed
Onderstaand zullen de nieuwe praktijkhouders zich voorstellen

Mijn naam is N. van Gils. Ik heb mijn studie geneeskunde te Rotterdam gedaan, waar ik in 2011 ben afgestudeerd als arts. Na een jaar ziekenhuiservaring opgedaan te hebben bij de Interne Geneeskunde, ben ik in 2012 te Rotterdam de huisartsenopleiding ingestroomd. In 2015 heb ik deze afgerond en ben toen teruggegaan richting Brabant. 

Ik woon met mijn Argentijnse vrouw en onze drie zoons sinds 2018 in Den Bosch. Thuis spreken we Nederlands, Spaans en Engels.

Na verscheidene jaren als waarnemer in diverse huisartspraktijken in de regio van Den Bosch te hebben gewerkt, wilde ik zelf een eigen praktijk om de mooiste zaken die ik ben tegengekomen daarin samen te voegen. Deze wens van een eigen praktijk is sinds juli 2022 gerealiseerd met de overname van Medizz. Nu willen we met ons team de praktijk uitbouwen tot het centrum waar al dat goede in samenkomt.

 

Mijn naam is M. Kappers. Na de opleiding geneeskunde in Utrecht heb ik een jaar als arts in opleiding op de afdeling cardiologie gewerkt van het Diakonessenziekenhuis in Utrecht. Na dit jaar ben ik begonnen aan de huisartsopleiding in Nijmegen, deze opleiding heb ik in 2018 afgerond. Ik woon samen met mijn man en twee zoons (3 jaar en 5 maanden) in Vught.

Ik heb als huisarts in verschillende praktijken in de regio Den Bosch mogen waarnemen. Ik heb altijd de wens gehad om een eigen praktijk te mogen overnemen. De band die je als vaste huisarts met patiënten kunt opbouwen, zie ik als een van de mooiste onderdelen van dit vak. Ik hoop samen met je, met de voor je bekende assistentes en praktijkmedewerkers, een goede tijd tegemoet te gaan. Ik heb er alle vertrouwen in en kijk er naar uit om je te leren kennen.